Evenimente

Săli evenimente

Sunteți în căutarea unui spațiu pentru a sărbători un eveniment special din viața voastră?
Fie că este vorba de nunti romantice, botezuri încântătoare sau zile de naștere memorabile, sau chiar evenimente corporate, cum ar fi conferințe și training-uri sau petreceri corporate, suntem aici să ne asigurăm că fiecare moment este desăvârșit și plin de bucurie.
Pentru evenimentele private, veți găsi la Veranda o selecție impecabilă de meniuri speciale, care pot fi personalizate în funcție de preferințele și gusturile dvs. Fie că sunteți în căutarea unor preparate clasice, delicatese rafinate sau opțiuni vegane, bucătarii noștri se asigură că fiecare mâncare este preparată cu grijă și pasiune. Cu un decor sofisticat și acces la terase impresionante din fiecare sală, veți putea bucura de momente unice, înconjurați de frumusețea orașului.
În plus, vă putem pune la dispoziție și o Sală VIP, pentru a vă răsfăța invitații într-o atmosferă intimă și privată, unde serviciul de cea mai înaltă calitate este garantat. Această sală este dotată cu echipamente moderne, precum videoproiectoare și ecrane de proiecție, pentru a susține conferințele, trainingurile sau prezentările dvs. și pentru a asigura un mediu potrivit schimbului de idei și dezvoltării profesionale. De asemenea, pentru cei pasionați de bucătăria japoneză, Sală Sushi – Mirai vă așteaptă cu preparate proaspete și autentice, pregătite de maeștrii sushi ai restaurantului nostru.

Terasa acoperită și cea neacoperită reprezintă locul ideal pentru a organiza petreceri în aer liber, într-un cadru relaxant și revigorant.

Formular contact

Your Name:
Phone:
Subject:
Message Text:
Call Now Button